ALKMAAR - Een chique entertainment night in Alkmaar. Op 22 april stapt Alkmaar terug in de tijd met Burlesque Night bij Vrij Zijn Theater. Georganiseerd door Cerise Noire, eigenaresse van Bureau Burlesque: dansstudio, boudoir fotografe en bekend van internationale podia. Cerise vindt het dan ook hoog tijd worden voor een entertainment avond in Alkmaar met klasse. De Burlesque Night vindt plaats in samenwerking met Vrij Zijn Theater. Deze ambiance sluit perfect aan bij Burlesque. De rode theaterdoeken, moulin rouge decor, grote veren waaiers, candygirls en Burlesque acts door de beste drag en burlesque performers.

Zaterdag 22 april van 20.30 -23.00 uur.


‘Burlesque is de kunst van het verleiden, de nadruk ligt op de tease i.p.v de striptease. Burlesque is voor iedereen. Het blijft classy en sophisticated met een stoute knipoog.’ Burlesque komt van Burla wat grap, humor en zelfspot betekend. Alles wat we doen is met een goeie dosis humor.

Trek die glitterjurk uit de kast en haal dat driedelig pak uit de verpakking en dress to impress.’- aldus Cerise

Er zijn optredens van de beste Nederlandse burlesque performers zoals: Cerise Noire, Ginny Vie Fauve, Fae Fortune, Madame Magneta, Eve Fatale, Heidi von Height en veel meer. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan en de kaarten gaan hard.

Er zijn verschillende kaart opties: Earlybirds (beschikbaar tot 2 maart)
Vixen (show ticket)
VIP (show, kleine hapjes, bubbels & goodiebag)

Vrij Zijn Theater is te vinden aan de Madame Curiestraat 2a in Alkmaar. Een prachtig knus theater. Laat je onderdompelen in de extravagante wereld van Burlesque en ga voor een niet standaard avondje uit! Perfect voor samen met een vriendin, met je echtgenoot of vriendinnen uitje. Je wilt hierna niets anders meer.

Link naar de tickets: eventix.shop/q57j8t4j

Voor meer informatie en tickets, ga naar www.bureauburlesque.com of mail naar info@bureauburlesque.com