KOEDIJK - Op 3 augustus is BSO SOEF van start gegaan. SOEF is een sportieve BSO gevestigd op het sportcomplex van S.V. Koedijk waar gebruik wordt gemaakt van de kantine als opvangplaats en de sportvelden voor een dagelijks variërend sport- en spelaanbod.


SOEF is opgericht door Jeroen Jonker (1985) en Jake Mak (1989). Zij zijn twee sportieve jongens met een achtergrond in de voetbal- en tenniswereld. Jeroen en Jake zien om zich heen dat er steeds minder bewogen wordt. Veel kinderen hebben hun aandacht gericht op het spelen van computergames en hebben veel Youtubers/influencers de aandacht van kinderen getrokken op het internet. Dit is ook zeker al het geval met kinderen op de basisschool. Daarnaast is zwaarlijvigheid ook een steeds groter wordend probleem onder jonge kinderen.

Jeroen en Jake willen kinderen graag in aanraking laten komen met verschillende sport- en spelactiviteiten zoals tennis, voetbal, hockey, maar ook met activiteiten zoals pijl- en boogschieten, tafeltennis en vissen.

SOEF gaat SAMEN met de kinderen actief aan de slag in de buitenlucht! Kinderen ‘kind’ laten zijn en spelenderwijs, sportief, uitdagen is waar zij voor staan. Uiteraard is er ook ruimte voor kinderen om te kunnen tekenen, te knutselen of om lekker een boekje te lezen op de bank.

De kinderen worden opgehaald van de scholen in Koedijk, Daalmeer en Vroonermeer. Bent u op zoek of kent u iemand die op zoek is naar een SPORTIEVE BSO, dan bent u bij SOEF aan het goede adres!

Voor meer informatie zie: www.bsosoef.nl