Heb je last van paniekaanvallen? Ervaar je stressklachten? Een hoge ademhaling? En wil je weer leren hoe je beter kunt ademen? Dan is de Breathe Better Training van Mind Events Factory voor jou!


Tijdens deze training leer je diverse tools waarmee je:
Meer rust zult vinden in je hoofd
Meer ruimte zult ervaren in je lichaam
De ademhaling weer natuurlijk kunt laten stromen;Paniekaanvallen de baas kunt zijn
Je stressniveau naar beneden kunt brengen
Pijnklachten in het lichaam kunt verminderen én zelfs oplossen.

Hierdoor zal je denken en voelen ook veel meer vanuit flow gaan stromen. Er ontstaat meer begrip voor je eigen emoties, gevoelens en lichaam.

Wanneer je dit leert herkennen ontstaat er herkenning voor signalen en kan je in de toekomst beter omgaan met gebeurtenissen in het leven die stress opleveren en zul je het eerder herkennen als je weer veel in je hoofd zit.

De technieken die je aangereikt krijgt zijn van grote waarde voor de rest van je leven.

Naarmate je vaker de tijd neemt om de ademhaling waar te nemen en oefeningen te doen, zal je concentratievermogen sterker worden. Je blijft daardoor gemakkelijker bij jezelf en je wordt minder snel afgeleid door gedachten, gevoelens of geluiden.

Tijdens de breathe better training leer je verschillende ademhalingstechnieken om weer terug te keren naar ontspanning. Je wordt namelijk teruggebracht naar de essentie van de adem. De adem die altijd aanwezig is en ons voorziet in levenskracht.

Wil jij natuurlijker leren ademhalen? Wees dan welkom bij deze cursus aan De Waterkant in Alkmaar!

Deze cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten waarin we werken naar meer rust, een gezondere ademhaling en meer verdieping in jouw leven.

Datums en tijd:
Vrijdag 25 september van 10.00 – 12.00 uur
Vrijdag 2 oktober van 10.00 – 12.00 uur
Vrijdag 9 oktober van 10.00 – 12.00 uur
Vrijdag 16 oktober van 10.00 – 12.00 uur
Vrijdag 23 oktober van 10.00 – 12.00 uur
Vrijdag 30 oktober van 10.00 – 12.00 uur

Locatie:
Waterkant Alkmaar, Kanaaldijk 301. Je kunt ook online deelnemen. Schrijf je dan in via deze link voor het gereduceerde tarief.

Inschrijven kan door je deelname te bevestigen via betaling. Plaats je kaartje in de winkelmand. Je ontvangt een week voor de eerste Breathe Better Training een mail met informatie over de eerste sessie.