ALKMAAR - Voor de Breek is een maandelijkse bijeenkomst, speciaal voor mantelzorgers én hun naaste. Veel mantelzorgers gaan er minder op uit met hun naaste, want het is vaak zo’n ‘gedoe’. Met Voor de Breek hebben mantelzorgers weer eens een uitje samen met hun naaste. Dat zorgt er ook voor dat de mantelzorger even uit de rol van verzorger stapt en weer gewoon partner of kind is van hun naaste. Mantelzorgers uit de regio Alkmaar melden zich gratis aan via info@mantelzorgcentrum.nl, 072 - 562 76 18 of rechtstreeks bij Wijkcentrum Daalmeer via sph@wijkcentrumdaalmeer.nl

Voor de Breek start op woensdag 6 september om 10.00 uur en is om 12.00 uur weer afgelopen. Iedere bijeenkomst wordt geleid door Lynn Goesinne en Amber Supèr, sociaal pedagogisch hulpverleners van Wijkcentrum Daalmeer. Het adres van Wijkcentrum Daalmeer is Johanna Naberstraat 77b in Alkmaar.

Bourgondische koffie Woensdag 6 september genieten mantelzorgers en hun naaste van een heerlijke bourgondische koffie, waar uiteraard ook thee aanwezig is. Een bourgondische koffie bestaat uit verschillende soorten hartige en zoete hapjes. Natuurlijk zal de befaamde appeltaart niet ontbreken!

Meer informatie
Voor meer informatie over deze of andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, 072 - 562 76 18 of een mail sturen naar info@mantelzorgcentrum.nl Op www.mantelzorgcentrum.nl staat meer nieuws en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.