ALKMAAR - Sport- en recreatiecomplex Hoornse Vaart organiseert in samenwerking met internationaal trainster en lifecoach Bianca Landman een Body en Mind weekend. Op zaterdag 11 en zondag 12 mei is iedereen welkom bij dit weekend waar ontspanning en inspanning centraal staan. De activiteiten die op het programma staan zijn Bad Ass® Yoga, Body & Mind workshop en FloatFit exclusive. Deelname bedraagt €7,50,- per activiteit.

Inspanning én ontspanning
Tijdens het Body en Mind weekend kunnen bezoekers deelnemen aan 3 leuke activiteiten. Van 09.30 – 10.30 uur wordt er een les Bad Ass® Yoga gegeven. Deze les is stoer en sexy! Het is een unieke mix van power yoga, cardio-, kracht- en mindfulnessoefeningen. Daarnaast is het mogelijk om van 11.00 – 12.00 uur deel te nemen aan de Body & Mind workshop in de Body, Mind & Breath area, waar verschillende manieren aan bod om komen om balans tussen lichaam en geest te creëren. Tot slot wordt er van 16.30 – 17.15 uur een les FloatFit exclusive gegeven in het buitenbad. FloatFit exclusive is een Low-impact, conditie, balans en core-stabiliteit workout op het water, die je bewegelijkheid stimuleert. Deze lessen vinden allemaal buiten plaats en worden gegeven door internationaal trainster en lifecoach Bianca Landman, oprichter van de Bad Ass Babes Club.

Meer informatie De kosten voor deelname is €7,50,- per activiteit. De 3 activiteiten worden op zowel zaterdag 11 als zondag 12 mei gegeven bij de Hoornse Vaart. Meld je snel aan, want er is een beperkt aantal plekken, dus vol = vol! Kijk om aan te melden op www.hoornsevaart.nl/bodyenmindweekend.