ALKMAAR - Op vrijdag 29 november is het Black Friday. Deze dag staat volop in het teken van kortingen. Ook zwembad Hoornse Vaart doet mee aan Black Friday. Zo mogen alle bezoekers voor het speciale 'Black Friday' tarief (€2,65,-) recreatief zwemmen in het Alkmaarse bad. Daarnaast is het mogelijk om voor €2,50,- deel te nemen aan de FloatFit les van 07.30 tot 08.00 uur. Schrijf je snel in via www.hoornsevaart.nl/floatfit, want er zijn maar 20 plekken beschikbaar! Het zwembad is geopend van 07.00 tot 21.00 uur.


Flinke kortingen
Van oorsprong is Black Friday, ook wel Zwarte Vrijdag genoemd, een Amerikaanse dag waarop consumenten in winkels kunnen profiteren van sensationele kortingen. Een aantal jaar geleden is deze feestelijke uitverkoop ook overgewaaid naar Nederland en op vrijdag 29 november kun jij profiteren van exclusieve Black Friday kortingen bij zwembad Hoornse Vaart.

Zo betalen deelnemers van de les FloatFit €2,50,- i.p.v. €8,50,- en besparen zo ruim 70% korting op een ticket. Daarnaast krijgen bezoekers die recreatief willen zwemmen 47% korting op een dagkaart en betalen hierdoor maar €2,65,-. Sla dus je slag en kom lekker voordelig zwemmen en sporten bij zwembad Hoornse Vaart!