ALKMAAR - Als mantelzorger is het soms lastig je weg te vinden in de zorg, wetten en regels. Het Mantelzorgcentrum organiseert daarom op 24 oktober de bijeenkomst ‘Mantelzorger… en nu?!’. Marianne Weel, consulent mantelzorg bij het Mantelzorgcentrum, legt uit wat mantelzorgers kunnen verwachten tijdens hun mantelzorgreis, wat de overheid, de gemeente voor hen kan betekenen en waar mantelzorgers recht op hebben. Deze bijeenkomst is gratis voor mantelzorgers uit gemeente Alkmaar. Mantelzorgers melden zich aan via info@mantelzorgcentrum.nl of 085 – 018 38 90.


Mantelzorger… en nu?! is op dinsdag 24 oktober van 13.30 – 15.00 uur in Wijk van de Huis ‘De Alkenhorst’, Schelfhoutlaan 4 in Alkmaar. Mantelzorgers melden zich aan via info@mantelzorgcentrum.nl of 085 – 018 38 90

Het Mantelzorgcentrum

Het Mantelzorgcentrum is hét expertisecentrum voor mantelzorg in Noord-Holland. Het Mantelzorgcentrum is de gids voor mantelzorgers tijdens hun mantelzorgreis zodat zij hun energie en balans versterken, behouden of terugkrijgen.