ALKMAAR - Deze zomer zijn de deuren van Kafe Kaft weer geopend door 2 enthousiaste Alkmaarders. In de Bibliotheek Kennemerwaard aan het Canadaplein kun je van maandag t/m zaterdag aanschuiven aan de leestafel. Niet alleen voor een drankje maar ook voor een lunch. Een fijne plek om de dag te starten, tussendoor gezellig af te spreken of juist je (werk)dag te eindigen.

Lekkere thee of koffie schenken en zorgen voor een heerlijk betaalbaar broodje. Maar ook een gast een moment van de dag gunnen dat alles klopt. Dit is precies waar Hakan Seven en Mert Mutlu voor staan. Met een paar tientjes op zak en een huis-tuin-en-keuken weegschaaltje zijn zij samen gaan werken. Ze stelden verschillende theesmaken samen en met succes. Al snel waren er restaurants die zich aan ‘Touch of Herbal Tea’ wilden verbinden.

In de avonden is Hakan te vinden in de koffiebranderij Private Label Coffee in Heiloo. Dé manier om koffie nog meer te waarderen en te vormen naar de smaak die bij je past. Mert is naast zijn studie Social Work en werk in de horeca druk bezig in de Alkmaarse wijken om de jeugd naar zich toe te trekken. Samen met de gemeente en politie zorgt hij voor een positief leefklimaat. Het komt samen in lunchroom Kafe Kaft. Als onderdeel van de Bibliotheek Kennemerwaard voelen zij het als maatschappelijk verantwoord ondernemen om mensen te verbinden.

Kafe Kaft staat voor kwaliteit. Samen met lokale ondernemers zorgen zij voor lekker gebak en een heerlijke duurzame lunch. Kaft is er voor iedereen die zich dat momentje van de dag gunt.