ALKMAAR - In deze bijzondere tijd is het soms lastig om te bedenken wat je kunt gaan doen. Veel vaste activiteiten vallen weg. Bibliotheek Kennemerwaard biedt je de mogelijkheid om met persoonlijke, telefonische ondersteuning, je vaardigheden op de computer te verbeteren.

Thuis werken aan je computervaardigheden?

Denk je al langer dat je eigenlijk wel eens iets meer op de computer zou willen doen? Of wil je bijvoorbeeld graag leren skypen met familie en vrienden? Zeker in deze tijd. Dan is dit je kans!

Aan de slag
Je gaat aan de slag op je eigen computer in een online programma waarbij je telefonisch begeleid wordt om in te loggen op de website. Wij bieden iedere week een half uur telefonische ondersteuning op maat en de rest van de week kun je zelfstandig aan het werk. Wij volgen je vaardigheden en je ontvangt ook certificaten bij het succesvol afronden van onderdelen.

Meer weten over de mogelijkheden van je mobiele telefoon?
Heb je nog helemaal geen computerervaring? Of heb je geen computer en wil je op je telefoon een aantal dingen leren? Dan maken wij graag een telefonische afspraak met je om je op maat te helpen.

Aanmelden voor persoonlijke begeleiding
Je kunt je aanmelden bij de klantenservice van Bibliotheek Kennemerwaard. Dit kan telefonisch 072 – 515 66 44 of per mail klantenservice@bknw.nl. Je wordt dan teruggebeld door een medewerker van de bibliotheek die samen met jou een persoonlijk leerplan maakt.