EGMOND AAN ZEE - De bibliotheek in Egmond aan Zee verhuist van de Prins Hendrikstichting naar PostaanZee. Vanaf maandag 22 juni kun je bij het bibliotheekpunt in PostaanZee reserveringen ophalen en materialen terugbrengen. De bibliotheek is heel blij om ook in Egmond weer bezoekers te kunnen ontvangen.

Inleveren en reserveren van materialen

Voorlopig kun je bij het bibliotheekpunt in PostaanZee alleen materialen terugbrengen en reserveringen ophalen. Via www.bibliotheekkennmerwaard.nl kun je veel zaken zelf regelen, zoals het verlengen van de geleende materialen, de catalogus raadplegen en boeken reserveren. Als je hierbij hulp nodig hebt of niet over een computer, mobiel of tablet beschikt kun je de klantenservice bellen op 072 – 515 66 44. Ook is het mogelijk om vragen te stellen op het moment dat er een medewerker of vrijwilliger aanwezig is.

Openingstijden en adres
Het bibliotheekpunt in PostaanZee is open van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 16.30 uur en op woensdagavond van 19.00 tot 21.00 uur. Het adres van de bibliotheek is Voorstraat 82a, 1931 AN in Egmond aan Zee.

Hulp nodig?
Op maandag en donderdag, van 14.30 tot 16.30 uur en op woensdagavond van 19.00 tot 21.00 uur is een medewerker of vrijwilliger van de bibliotheek aanwezig om vragen te beantwoorden. Zij kunnen je ook helpen met het maken van reserveringen, zowel binnen als buiten het netwerk van Bibliotheek Kennemerwaard.
Heb je nog andere vragen? De medewerkers van de bibliotheek helpen je graag