ALKMAAR - Jaarlijks wordt een benefietavond georganiseerd voor het Vrienden MEE Sportfonds. Doel van de avond, georganiseerd door stichting MEE & de Wering, is om zoveel mogelijk sportabonnementen te realiseren voor mensen die dit niet kunnen betalen.


Door Corona heeft MEE & de Wering de afgelopen twee jaar helaas niet de mogelijkheid gehad om iets te organiseren, maar men is ontzettend blij dat men op donderdag 14 juli eindelijk weer een benefietavond mag organiseren voor het Vrienden MEE Sportfonds!

Dit fonds is opgericht voor inwoners (18+) in Noord-Holland die zelf de middelen niet hebben om te sporten, maar dit toch ontzettend graag willen. Met een bijdrage van het Vrienden MEE Sportfonds hebben de afgelopen jaren meer dan 400 mensen toch kunnen sporten die anders de financiële middelen niet hadden.

De avond is op donderdag 14 juli van 17.30 uur tot 21.30 uur in de BMW Dusseldorp Lounge in het AFAS Stadion met een inspirerende spreker, muziek en een veiling. Een luxe driegangen diner, inclusief drank, is bij de avond inbegrepen. Daarnaast is er (optioneel) voorafgaand aan de benefietavond in de middag een Padeltoernooi bij Plaza Padel in Heiloo van 15.00 uur tot 17.00 uur. Als jullie en/of collega's deze snelst groeiende sport ter wereld nog nooit gespeeld hebben, is het ook mogelijk om een clinic te volgen.

Het is ook mogelijk om losse plekken af te nemen. De kosten hiervoor bedragen 60 euro per stoel en zijn exclusief bovenstaande sponsormogelijkheden. Uiteraard kan MEE & de Wering meedenken over een goede invulling als je het initiatief ondersteunt.

Iedere aanwezige op de benefietavond krijgt namens AZ ook nog een business seat aangeboden voor één van de eerste thuiswedstrijden van het seizoen!


Meer informatie of aanmelden kan hier.