ALKMAAR - Artiance organiseert in het nieuwe schooljaar weer superleuke en inspirerende kunstlessen. Tekenen, schilderen, beeldhouwen voor kinderen en jongeren met allerlei technieken en materialen. Ook voor volwassenen is er volop keus om creatief aan de slag te gaan.

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen al meedoen met de cursus tekenen & schilderen voor het jonge kind op zaterdagochtend. De creativiteit die van nature in de kinderen zit wordt tijdens de lessen gestimuleerd. Op woensdagmiddag zijn kinderen van 6 t/m 12 volop met creatieve kunsten bezig in het Kinderatelier. Zij kunnen kiezen uit tekenen & schilderen of beeldhouwen. Er zijn verschillende groepen ingedeeld naar leeftijd.

Jongeren van 12 t/m 18 jaar kunnen op maandag en dinsdag meedoen met de cursus tekenen & schilderen. Een breed scala aan onderwerpen en technieken komt aan bod: mode, online media, popmuziek, striptekenen, illustratie, collage, manga, graffiti. Beeldhouwen is op woensdag, hierin werk je met diverse materialen.

Voor volwassenen organiseren onze gespecialiseerde netwerkdocenten diverse cursussen aan: Tekenen & Schilderen, Grafiek, Beeldhouwen, Fotografie, Edelsmeden, Model- en Illustratietekenen.

De cursussen starten in september met een proefles, meld je wel aan voor de groep. Bekijk alle informatie op de website: www.artiance.nl/aanbod/beeldend/
Artiance, Centrum voor de Kunsten Canadaplein 3, Alkmaar