ALKMAAR - Artiance, Centrum voor de Kunsten Alkmaar biedt muziekles, theater-en musicalklassen en beeldende cursussen voor alle leeftijden. De cursussen beeldend, theater, musical en dans starten vanaf 6 september met een proefles. Doe vrijblijvend mee met de les en bepaal daarna of je door wilt gaan. Voor muziekles kun je het hele jaar door een proefles aanvragen.

Kinderen, jongeren en volwassenen; iedereen kan bij Artiance cursussen volgen. Jouw eigen talent ontdekken en ontwikkelen, onder leiding van inspirerende professionals, is wat wij bij Artiance het belangrijkst vinden. Kunst en cultuur is goed voor ieders welzijn en zet je wereld in beweging. Wij gaan ervoor, Artiance pakt door! Doe in september vrijblijvend mee met de eerste les en beslis daarna of je door wilt gaan met de cursus.

Het is van belang dat iedereen zich aanmeldt door in te schrijven voor de cursus. Als blijkt dat je toch niet door wilt gaan, kan de inschrijving gemakkelijk ongedaan gemaakt worden. Wil je dit jaar met muziekles beginnen? Geen probleem, je kunt je via de website aanmelden voor een gratis (t/m 20 jaar) proefles.

In de agenda op onze website www.artiance.nl vind je een volledig overzicht van alle proeflessen, met een link naar het aanmeldformulier.