ALKMAAR - Outdoorpark Alkmaar heeft tijdens de voorbereidingen op het nieuwe seizoen niet stilgezeten. Zo heeft het park - dat op zaterdag 1 maart de deuren heeft geopend - een opfrisbeurt gekregen, zijn er nieuwe activiteiten ontwikkeld en als klap op de vuurpijl is er een splinternieuw obstakel op het uitgebreide park te vinden. Outdoorpark Alkmaar heeft een prijsvraag uitgeschreven voor het verzinnen van een naam voor het kersverse obstakel. Degene die de leukste naam verzint voor het obstakel, wint een 1,5 uur durende Obstakel Run clinic voor 10 personen! Meer informatie is te vinden op www.outdoorparkalkmaar.nl/prijsvraag.

Wensen van de klant

Tom Leering, coördinator van Outdoorpark Alkmaar, is uiterst enthousiast over het spectaculaire obstakel. ‘’Wij vragen regelmatig feedback van onze bezoekers over wat er nog ontbreekt op ons park. Daaruit kwam duidelijk naar voren dat er behoefte is aan een nieuwe hindernis over het water. Na het bekijken van vele obstakels, kwamen wij uiteindelijk uit bij dit unieke obstakel''. Het nieuwe obstakel kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Leering vervolgt zijn verhaal: ''Het obstakel staat natuurlijk garant voor veel plezier tijdens de kinderfeestjes en schoolreisjes, maar we gaan het obstakel ook gebruiken bij de crossfit lessen waar kracht en uithoudingsvermogen centraal staat''.

Prijsvraag

Outdoorpark Alkmaar roept iedereen op om mee te doen met de prijsvraag en een naam in te sturen voor het obstakel. Dit kan tot dinsdag 28 maart via de Facebookpagina van Outdoorpark Alkmaar of door een mail te sturen naar Outdoorpark@alkmaarsport.nl. ''Uit alle inzendingen worden de drie beste namen gekozen. Vervolgens gaan wij samen met onze bezoekers, volgers en collega's brainstormen welke naam het beste bij het obstakel past. Op dinsdag 28 maart maken wij de winnaar bekend. De nummer één wint een 1,5 uur durende Obstakel Run clinic voor 10 personen! Meer informatie is te vinden op www.outdoorparkalkmaar.nl/prijsvraag.