Wordt Debbie Dhillon uit Alkmaar Holland's Next Top Model? (Foto: William Rutten)

ALKMAAR - De 19-jarige Debbie Dhillon uit Alkmaar maakt maandagavond 27 oktober grote kans om Holland's Next Top Model te winnen. De modellenwedstrijd biedt jaarlijks de kans op een grootse loopbaan als model en de Alkmaarse hoopt vurig dat haar grote wens in vervulling gaat. "Dit jaar mogen kijkers voor het eerst stemmen op de modellen. Ik hoop dat Alkmaar, mijn thuisfront, het mogelijk maakt om de wedstrijd te winnen en Holland's Next Topmodel te worden."
Als Debbie de wedstrijd wint, dan krijgt de schoonheidsspecialiste loon naar werken. De weg naar de finale was namelijk zeker niet makkelijk. "Ik ben een maand van huis geweest. De ervaringen die ik heb opgedaan had ik echter niet willen missen. Natuurlijk ontving ik ook kritiek van de jury, maar dat heb ik alleen maar als opbouwende kritiek gezien. Zo vertelde een jurylid me dat ik soepeler moest bewegen. Daar heb ik natuurlijk naar geluisterd, want zij weten hoe het er aan toe gaat in de modellenwereld."
Beste
Wie denkt dat de modellenwereld er slecht een van haat en nijd is, komt wat Debbie betreft bedrogen uit. "Ik heb een maand met de meiden opgetrokken. Natuurlijk zijn zij concurrenten, maar als ik niet win dan weet ik in ieder geval dat ik met de besten ben overgebleven. Meedoen aan Holland's Next Top Model betekent sowieso veel voor mijn loopbaan als model. De winnaar krijgt sowieso een contract bij een bekend modellenbureau, maar dat kan er ook inzitten voor de nummer twee. Wanneer ik niet win, dan wil ik er nog steeds honderd procent voor gaan. Model worden is echt mijn droom."
Help Debbie naar de overwinning in Holland's Next Top Model en kijk maandagavond 27 oktober om 21.30 uur naar het programma op RTL 5. Tijdens de uitzending wordt duidelijk hoe er op Debbie gestemd kan worden.