ALKMAAR - Deze zomervakantie biedt Outdoorpark Alkmaar een sportief zomerprogramma aan voor de individuele bezoeker. Onder de noemer ‘Vakantie Programma’ kunnen bezoekers wekelijks op woensdag- en zaterdagochtend deelnemen aan een ‘Shooting programma’ of de ‘Obstacle Survival’. Meer informatie is te vinden op www.outdoorpark.nl/vakantie.

Shooting, survival en Family Fun

Outdoorpark Alkmaar biedt een divers aanbod aan activiteiten aan. Vanwege de grote vraag naar individueel aanbod, is besloten een zomervakantie aanbod aan te bieden. In de maanden juli en augustus kan men elke woensdagochtend deelnemen aan een ‘Shooting programma’ of de ‘Obstacle Survival’. Het ‘Shooting programma’ bestaat uit het onder begeleiding schieten met een echte handboog én Archery Tag, een combinatiespel met elementen uit het boogschieten, paintball en trefbal. Tijdens de ‘Obstacle Survival’ neemt de instructeur de deelnemers gedurende 1,5 uur mee naar de obstakels van Outdoorpark Alkmaar.

Kosten en aanmelden
Deelname aan het Vakantie Programma bedraagt € 12,50 per persoon. De activiteiten vinden plaats op woensdag- en zaterdagochtend van 10.30-12.00 uur. Aanmelden kan tot 24 uur vóór aanvang van het programma. Inschrijven en betalen doet u via de website, www.outdoorparkalkmaar.nl/vakantie.