ALKMAAR - In het seizoen 2022-2023 viert TAQA Theater De Vest het 45-jarig bestaan. En wie jarig is, trakteert! Daarom roept het theater alle inwoners van Gemeente Alkmaar op om mee te doen aan de Wijkenactie. Per Alkmaarse wijk zullen er namelijk 45 x 2 vrijkaartjes (incl. pauzedrankje) voor prachtige theatervoorstellingen worden verloot onder degenen die zich opgeven.

Elf Alkmaarse wijken
Gratis een fantastische theateravond beleven bij Rundfunk, Igone de Jongh of Machine de cirque? Schrijf je in voor de Wijkenactie en wie weet zit jij binnenkort met gast in TAQA Theater De Vest of de Grote Kerk Alkmaar gratis te genieten van een verrassende voorstelling! Het werkt zo: de gemeente Alkmaar telt elf wijken en per wijk verloot het theater 45 x 2 vrijkaarten voor het nieuwe seizoen. Schrijf je in via het aanmeldformulier van jouw wijk op www.taqatheaterdevest.nl en je hoort medio december of je in de prijzen bent gevallen.

45 jaar theater in Alkmaar
In september 1978 opende Cultureel Centrum De Vest haar deuren voor het eerst aan het Canadaplein. Het theater mag komend seizoen terugkijken op 45 memorabele jaren, vol bijzondere voorstellingen en geweldige bezoekers. Graag staan we even stil bij dit jubileum, samen met de inwoners uit de regio!

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de Wijkenactie op www.taqatheaterdevest.nl