ALKMAAR - Op zaterdag 7 oktober, tijdens het Alkmaars Ontzet, spelen de acteurs van Papaver4Kids gratis improvisatietheater voor en met kinderen van 3 t/m 10 jaar in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Alkmaar Centrum (Gasthuisstraat 2). Voor alle kinderen is een voorstelling van Papaver4Kids een feestje!

Een deel van de voorstelling ligt namelijk in hun handen. Misschien willen ze meedoen op het podium in de machine of de bus? Of hebben ze een idee hoe een verhaal moet eindigen?

De spelers leggen zoveel mogelijk contact met het publiek en hierdoor ontstaat een wonderlijke mix van prachtig verzonnen scènes met input van alle kinderen. En natuurlijk is het ook prima als ze gewoon op een kussentje genieten van alle liedjes, gedichten en verhalen die ze voor hun neus zien ontstaan. Komen jullie ook?

Aanmelden


De voorstellingen starten om 11.00 uur, 11.45 uur, 12.30 uur, 13.30 uur en 14.45 uur. Per voorstelling is er plek voor 30 kinderen. Toegang is gratis, van tevoren aanmelden is gewenst. Dit kan op bknw.nl per tijdsblok.