ALKMAAR - Met Javier Guzman, Paul de Munnik en klassiek van TIHMS

In het weekend van 10 t/m 12 juli biedt TAQA Theater De Vest een afwisselende programmering voor jong en oud tijdens de eerstvolgende editie van ‘Zomersessies’.
Op het programma staan onder meer Javier Guzman, Paul de Munnik en een klassiek concert van jonge getalenteerde musici van The International Holland Music Sessions.

Cabaret en intieme (klassieke) concerten
Op vrijdagavond 10 juli betreedt Javier Guzman het podium van de Grote Zaal met een reprise van zijn negende show ‘Guzmán’. Op zaterdag 11 juli is de bühne voor zanger Paul de Munnik, die in een intieme setting mooie liedjes op gitaar en piano brengt. Op zondag 12 juli programmeert TAQA Theater De Vest i.s.m. The International Holland Music Sessions een prachtig klassiek concert, met medewerking van Anouk Dolfing (hobo) & Noriko Yabe (piano).

Voor de allerkleinsten
Op woensdagmiddag 10 juli speelt het Het Filiaal Theatermakers de voorstelling ‘Raar 1.5’, voor kinderen vanaf 4 jaar. Een komische voorstelling, aangepast aan deze verwarrende, ‘rare’ tijd. Voor ​kleine èn grote mensen één feest der herkenning!

Over Zomersessies
In de serie Zomersessies spelen topnamen uit de theaterwereld elk weekend in juli en augustus in de Grote Zaal van TAQA Theater De Vest, in een bijzondere en intieme toneel-op-toneelsetting. Exclusief en op de huid van de artiest!

Meer informatie en kaartverkoop
Kijk voor het reserveren van kaarten en het complete programma van Zomersessies op www.taqatheaterdevest.nl. Kies bij het bestelproces op de website eventueel voor het boeken van een theatermenu voorafgaand aan de voorstelling of een borrelplankje na afloop.