ALKMAAR - Artiance, Centrum voor de Kunsten Alkmaar biedt muziekles, theater-en musicalklassen en beeldende cursussen voor alle leeftijden. In september gaan alle groepen weer van start met een proefles.

Er starten weer diverse theater- en musicalklassen voor kinderen t/m 12 jaar, maar ook voor jongeren zijn er verschillende groepen. De acteerklas is voor 12 t/m 18 jaar en NIEUW dit jaar is de acteerklas voor 18 t/m 25 jaar. Voor iedereen die het spelen mist of nu wil beginnen met theater!
In deze cursus komen verschillende aspecten van acteren en theatermaken aan bod zoals: improviseren, fysiek theater, spelen met tekst, camera acteren, zelf regisseren en verhalen theatraal leren maken. In de lessen komt steeds een ander onderdeel aan bod onder leiding van een super enthousiaste docent van Artiance. Tijdens de lessen word je op elk niveau uitgedaagd!

Doe je mee met een proefles? Acteerklas 12-18 jaar is op donderdag en Acteerklas 18-25 jaar is op dinsdag. Dit jaar is het, i.v.m. de veiligheid van belang dat iedereen zich aanmeld door in te schrijven voor de cursus. In de agenda op onze website vind je een volledig overzicht van alle proeflessen, met een link naar het aanmeldformulier.
Op de website www.artiance.nl kun je alle informatie over ons aanbod vinden.

Artiance, Centrum voor de Kunsten
Canadaplein 3, Alkmaar
www.artiance.nl