ALKMAAR - Met het team vanuit de nieuwe vestiging in Alkmaar verkent Actan adviseurs & accountants HAL. Niet iedereen uit het team komt namelijk uit Heerhugowaard, Alkmaar of Langedijk en het is goed te ontdekken waar ze zijn neergestreken.


Actan adviseurs & accountants is sinds 1 juni jl. in Alkmaar gevestigd. Het betekent een verdere uitbreiding van het werkgebied. Actan is namelijk ruim 45 jaar gevestigd in Hoofddorp en heeft een behoorlijk aantal klanten in Noord-Holland, die vanuit Hoofddorp bediend worden. Dankzij de nieuwe vestiging in Alkmaar is de bereikbaarheid voor hen verbeterd.

Met de tweede vestiging in Alkmaar is het ook mogelijk om fysiek te integreren op één locatie met Sophista. Actan en Sophista vormen tezamen al jarenlang een groep van bedrijven, die (familie-)ondernemingen ondersteunt bij o.a. financiële vraagstukken, overnames en business intelligence. Actan & Sophista staan bekend om de nuchtere cultuur, gecombineerd met een kwalitatieve hoogwaardige dienstverlening.

Sinds 1 juni jl. zijn Actan & Sophista te vinden in het Victory Building bij Kooimeer aan de Arcadialaan 32CD in Alkmaar.