ALKMAAR/SCHOORL/EGMOND - Hospice- en respijtzorg richt zich op kwaliteit van leven. Kom op 9 april kennismaken met deze zorg tijdens de open dag. Tussen 11.00 en 14.00 uur bent u op alle locaties van harte welkom voor een rondleiding. Er rijdt deze dag een pendelbusje dat u naar de verschillende locaties kan vervoeren.

Tijdens de open dag geven medewerkers uitleg over de zorg die op de drie locaties gegeven wordt. Het is ook een goed moment om te kijken of werken als vrijwilliger binnen deze organisatie iets voor u is. In De Bregthoeve in Schoorl en Hospice Alkmaar wordt zorg in de laatste levensfase geboden. Het accent ligt hier op het zo waardevol mogelijk maken van deze periode. In 'tHuis Lioba in Egmond Binnen wordt respijtzorg geboden – taken van de mantelzorger worden dan tijdelijk overgenomen. Ook bestaat hier de mogelijkheid voor herstelzorg.

Belangstellenden zijn 9 april tussen 11.00 en 14.00 uur van harte welkom op de drie locaties: Bregthoeve Schoorl - Voorweg 55, Hospice Alkmaar - Blanckerhofweg 13, 'tHuis Lioba Egmond - Herenweg 85.