ALKMAAR - We mogen weer, het eerste weekend van november gaan we weer helemaal los met 3 dagen Vriendenbock. Je kan deze avonden samen met je man/vrouw, vrienden en vriendinnen, buren, genieten van maar liefst meer dan 40 verschillende soorten bockbier en dat alles in de sfeervol ingerichte Grote Kerk. Mooie avonden, geserveerd met een goede DJ en LIVE muziek, uiteraard aangevuld met hierop aansluitend verrukkelijke snacks van 2 bekende Alkmaarse restaurants. Deze proeverij van al die soorten Bockbieren, uitgetapt door 6 bekende Alkmaarse horeca bedrijven, is al jaren een succesformule in dit prachtige monument, waar alle verdiensten worden gebruikt voor renovatie van diverse mooie items in de kerk. Het initiatief komt van Stichting Vrienden van de Grote Sint Laurenskerk en Proeflokaal de Boom.

Gezellig uit je dak gaan tijdens de grootste bierproeverij van Alkmaar, goede bijzondere bockbieren, lekkere hapjes en heerlijke muziek waar je ook nog eens een dansje op kunt wagen! Daar staat het festival al jaren om bekend. De Alkmaarse DJ Michael Admiraal zal op het festival drie dagen aanwezig zijn om met zijn uitgebreide repertoire het feest te onder steunen.

Vrijdag en zaterdagavond is Bart Brandjes ook in de Kerk aanwezig. Bart is een uitzonderlijk getalenteerde zanger. Zijn mooie stem en enorm bereik doen denken aan vocale wereldsterren als Stevie Wonder en Donnie Hathaway. Kenmerkend voor Barts style is zijn brede muzikale interesse qua repertoire, waarbij hij zich door verschillende stijlen laat inspireren!

Zondagmiddag begint om 14.00 uur DJ Michael Admiraal, maar vanaf 17.00 uur zal het feest compleet worden met John and Friends, bestaande uit John Nuy, de leadzanger van de bekende Alkmaarse band The STING en zijn muzikale vrienden met uiteraard zijn meest bekende songs. Ben je samen met je groep eindelijk aan een groot feest toe, om te genieten in Alkmaars mooiste sfeervolle monumentale kerk, met de beste bockbieren en super muziek?

Reserveer dan snel je kaarten! Vrijdag en zaterdag 5 en 6 november van 16.00 tot 23.00 uur. Zondag 7 november is van 14.00 tot 21.00 uur. De kaartverkoop gaat via Taqa theater de Vest, hier zijn geen extra kosten aan verbonden, denk eraan, de kaarten zijn niet aan de deur te krijgen. Toegangskaarten kosten €17.00 per stuk inclusief een festival glas en 2 consumptie munten! Meer informatie kun je vinden op www.Vriendenbock.nl en op de sociaal-media kanalen van de Vriendenbock.


Ben je al vriend van de Grote Kerk, dan is een kaart €12.00 Op vertoon van je vriendenpas kun je maximaal 2 kaarten met korting kopen! Vriend worden? www.vriendengrotesintlaurenskerk.nl/ vriendenbock.nl Bij de ingang dient u een Corona toegang bewijs te overleggen of een QR code!