Lichte regen11.9 ℃

Kringloopwinkel RataPlan Alkmaar in Alkmaar

Bezoekadres:

Kringloopwinkel RataPlan Alkmaar

Zijperstraat 46-50
1823CX Alkmaar
088-8282720
klantenservice@rataplan.nl
http://www.rataplan.nl

Kringloopwinkel RataPlan Alkmaar

Groot en toch een gezellige sfeer. RataPlan Alkmaar is het bewijs dat dit kan! De winkel biedt een winkeloppervlakte van bijna 2000 m2 en heeft een zeer grote kledingafdeling. U kunt uitgebreid de tijd nemen zonder stil hoeven te staan bij een parkeermeter die afloopt, want de winkel heeft een eigen parkeerterrein waar u gratis kan parkeren!

Elke dag is er weer een nieuwe aanvoer van spullen. Er zijn dus elke dag nieuwe unieke items te vinden in de winkel. Naast de grote kledingafdeling vind je vanzelfsprekend kleingoed, curiosa, boeken, platen en meubels in Alkmaar. De winkel is ruimtelijk opgezet. Naast het vaste assortiment kringloopartikelen vind u ook een ruim opgezette fietsenafdeling. Hier worden tweedehands fietsen gerepareerd en verkocht. Van dames- en herenfietsen tot kinderfietsen.

Toe aan een pauze tijdens het shoppen? Neem plaats in de koffiecorner en geniet van een lekker warm of koud drankje. Kom snel langs en ontdek het zelf!

Foto's van Kringloopwinkel RataPlan Alkmaar

Kringloopwinkel RataPlan Alkmaar image 1
Kringloopwinkel RataPlan Alkmaar image 2
Kringloopwinkel RataPlan Alkmaar image 3
Kringloopwinkel RataPlan Alkmaar image 4
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Kringloopwinkel RataPlan Alkmaar. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map