ALKMAAR - Op het hebben van of het verdienen van veel geld zitten vaak hele destructieve overtuigingen. Overtuigingen die je ergens over hebt, ontstaan doordat je heel vaak dezelfde gedachten denkt. Die gedachten noem je affirmaties. Je kunt er gratis bij mij voorbeelden van aanvragen. Als je dat nog niet gedaan hebt, kijk dan even op mijn website bij het gratis aanbod.

Geld verdienen
De laatste tijd krijg ik steeds vaker het verzoek van iemand om een affirmatie te maken over geld of geld verdienen.
En dat is top!
Waarom?
Omdat je nou eenmaal geld nodig hebt om de middelen te kunnen kopen om jezelf te ontwikkelen. Of zodat je kinderen zich kunnen ontwikkelen (dmv een opleiding bv.)
Onze maatschappij is zo ingericht dat je geld nodig hebt om bv boeken te kopen, cursussen te volgen, reizen te maken, etc.

Geen slecht idee
Het is dus helemaal geen slecht idee om ervoor te zorgen dat jouw geldblokkades doorbroken worden, zodat geld jouw kant op kan stromen.
Klinkt dat maf?
Het is wel hoe het is.
Je leven is wat je denkt. De hoogte van je inkomen dus ook.
Als je dus nu niet het inkomen verdient dat je eigenlijk diep in je hart zou willen, dna moet er iets veranderen aan hoe je denkt.
Misschien heb je dit al vaker ergens gelezen. Dat is goed. Van mijn eigen mentor Bob Proctor leer ik dat je iets niet vaak genoeg kunt lezen of horen.
Nóg belangrijker is het om wat je leest/leert ook daadwerkelijk toe te passen.

Pas je kennis toe!
Als je je kennis niet gaat toepassen, gebeurt er niets en verandert er dus niets. Ook niet aan jouw inkomen.
Ik begeleid op dit moment 6 mensen die hun wens durfden uit te spreken:
"Ik wil graag een hoger inkomen verdienen".
Durfden, ja. Want als je iets dergelijks met je omgeving deelt, wordt dat niet altijd zo begripvol ontvangen. Dat komt doordat de omgeving reageert vanuit hun eigen beperkende overtuigingen over geld.

Zij durfden het
Doordat deze mensen deze wens naar mij durfden uit te spreken, maakten ze het pad vrij voor zichzelf om daadwerkelijk iets te gaan DOEN. Ik begeleid ze nu. Ik leg ze uit HOE ze geld kunnen verdienen. Ik support ze en voorzie van de juiste kennis en vaardigheden. Geld verdienen is een wetenschap. Op dit moment verdienen ze alle 6 al meer geld dan eerst.

Ze snappen het!
Ze snappen steeds beter hoe geld verdienen werkt en ik help ze in die modus te blijven, zodat het geen ééndagsvliegactie blijft! Wil jij dat ook? Wil jij ook snappen hoe je meer geld kunt verdienen? Ik kan je helpen. Een eerste gesprek met mij (om te checken of het klikt) is altijd gratis. Mail me op jeannette@coachingspraktijkalkmaar.nl

Voor het Seminar Het Leven Dat Jij Wenst heb ik trouwens nog een paar kaarten. Wil je erbij zijn op 5 maart om 19.30u in het Van Rein Instituut in Alkmaar? Meld je dan zsm aan via mijn website.

Op naar jouw persoonlijke en financiële vrijheid!