ALKMAAR - Het Hollands Kaasmuseum in Alkmaar is op zoek naar enkele gastheren en gastvrouwen om ons team van enthousiaste vrijwilligers te komen versterken. Een leuke job, met gezellige collega’s waarbij u bezoekers uit de hele wereld kunt ontmoeten. Een leuke werkplek in het hart van Alkmaar naast de wereldberoemde kaasmarkt.

In uw rol als gastheer/gastvrouw ontvangt u, na een korte inwerkperiode, de bezoekers aan de kassa en maakt ze wegwijs in het museum. Kennis van kaas en zuivel is niet nodig, dat leert u vanzelf bij ons. Enige kennis van het Engels of Duits is handig, maar niet per se noodzakelijk. U werkt altijd samen met een of meer collega’s. De werktijden gaan in overleg: de meeste collega’s werken een dagdeel per week, maar meer of minder is ook mogelijk. Met uw vakanties houden we ook rekening.Leeftijd is niet belangrijk, iedereen vanaf 20 jaar is welkom!

Op onze website www.kaasmuseum.nl kunt u alvast een goede indruk krijgen van het Kaasmuseum. Is uw interesse gewekt, dan kunt u per e-mail reageren naar:info@kaasmuseum.nl