Werken aan jezelf kost tijd en geld
Als je werkt aan jezelf, kost dat geld. Of je nou een boek koopt, een coach inschakelt of een cursus/opleiding gaat doen; je moet ervoor betalen. Het fijne van geld is dat je het weer kunt (terug)verdienen. Ik heb mensen gecoacht die nu een veel beter betaalde baan hebben of in hun eigen bedrijf de resultaten verbeterd zagen.

Risico
Als je blijft doorgaan zoals je altijd doet en je bent niet tevreden over de resultaten, is dat ZONDE VAN JE TIJD. En tijd kun je niet (terug)verdienen; tijd die voorbij is komt NOOIT meer terug. Daarom is tijdverlies je grootste risico!

Wat levert het je op?
Als je werkt aan jezelf, leer je jezelf kennen. Als je jezelf hebt leren kennen, ga je andere keuzes maken. Als je andere keuzes maakt heb je een gelukkiger leven en gebruik je je kostbare tijd veel beter. Zo simpel is het. Niemand weet hoe lang je nog hebt, dan kun je toch beter van elke dag een fijne dag maken?!Het is MIJN MISSIE om aan zoveel mogelijk mensen te helpen ECHT te begrijpen HOE ze hun leven kunnen veranderen. Ik kan je uitleggen waarom het je steeds niet lukt om je leven te veranderen en je vervolgens vertellen hoe het WEL lukt. Je hoeft geen genoegen te nemen met hoe je leven nu is. Het kan vele malen beter!

HOE DAN?
Dit lukt je door te veranderen hoe je naar jezelf en je mogelijkheden kijkt. Als jouw overtuigingen daarover veranderen, zullen de veranderingen in je leven enorm zijn. Bovendien zijn deze veranderingen blijvend. Als je dan ook nog eens aanpassing maakt in je tijdsbesteding heeft dat invloed op je relaties, je gezondheid en het inkomen dat jij verdient. Meer weten? Voel je vrij om contact met mij op te nemen voor een eerste vrijblijvende ontmoeting

Met een vriendelijke groet,
Jeannette Carati

Bezoekadres:Dr Schaepmankade 1
1814RA Alkmaar
06-52607562
www.coachingspraktijkalkmaar.nl
jeannette@coachingspraktijkalkmaar.nl