SCHOORL - De tweede avond van de bijeenkomst over de politie is op maandag 2 juli in De Blinkerd in Schoorl van 19.30 tot circa 21.00 uur. U kunt binnenlopen wanneer u wilt.


Politie en gemeente komen buurten in de wijken

De politie wordt steeds zichtbaarder in de wijken. De wijkagent heeft een centrale rol gekregen. De wijkagent en politiecollega’s komen niet alleen als er iets aan de hand is; ze proberen regelmatig hun gezicht te laten zien. Zo kunnen ze zich een beeld vormen van wat er speelt in de wijken en wat de inwoners bezighoudt op het gebied van veiligheid. De gemeente en politie komen op drie bijeenkomsten buurten bij de inwoners.

De tweede avond is op maandag 2 juli in De Blinkerd in Schoorl van 19.30 tot circa 21.00 uur. U kunt binnenlopen wanneer u wilt.

Op de bijeenkomst in de Blinkerd is namens de politie in ieder geval wijkagent Bas Klene aanwezig. Burgemeester Hetty Hafkamp en een aantal medewerkers van de gemeente zullen er ook zijn. Zij willen zo op een informele manier kennismaken met de inwoners en horen wat er leeft in hun woonomgeving.

Als u in een andere wijk van de gemeente Bergen woont, dan bent u ook van harte welkom.

De eerste bijeenkomst was op dinsdag 19 juni in Bergen. De derde en laatste bijeenkomst is op dinsdag 17 juli in Post aan Zee in Egmond aan Zee.