BERGEN - Het Sociaal Team Bergen is vanaf 30 januari te vinden aan De Dreef 1 in Bergen. Dat is in het verbouwde pand van de lokale bibliotheekvestiging. De huidige inlooplocatie bij het Wijksteunpunt aan de Binnenhof is per die datum gesloten. De inloopuren en de contactgegevens blijven verder hetzelfde. Wie een kijkje wil komen nemen op de nieuwe locatie, is welkom tijdens de open dag van de bibliotheek op zaterdag 28 januari tussen 10:00 en 17:00. De medewerkers van het Sociaal Team zijn ook aanwezig.

Met de verhuizing komt het team dichterbij de inwoners van de kern Bergen. Naast het team van Bergen zijn er in de gemeente Bergen ook Sociale Teams actief in Schoorl, Egmond aan Zee, Egmond aan de Hoef en Egmond Binnen. Hun bezoeklocaties veranderen niet.

Waarvoor is het Sociaal Team

Bij het Sociaal Team kan iedereen gratis terecht met vragen over gezondheid, (mantel)zorg, zelfstandig blijven wonen, werk, dagbesteding, geld, opvoeden en gezinsrelaties. Het kan over uzelf gaan of over een buur, vriend of familielid. U kunt er ook terecht als u iets wilt betekenen in de buurt of wijk.

Contact

Inloopspreekuren: maandagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur.
Telefoon: (072) 888 00 00, op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur. Van 9.00 tot 11.00 uur kan een consulent u direct te woord staan.
E-mailadres: bergen@debuch.nl