ALKMAAR -Huiseigenaren in de gemeente Alkmaar ontvangen een waardebon van € 70,- om hun woning te verduurzamen. Wij willen u zo helpen met het verlagen van uw energiekosten.

Energiebesparende producten
Bent u in bezit van een eigen woning? Dan heeft u deze week van de gemeente Alkmaar een brief ontvangen met een persoonlijke kortingscode ter waarde van € 70,- voor de aankoop van energiebesparende producten. Denk bijvoorbeeld aan tochtstrips, led-lampen en radiatorfolie.

U bepaalt zelf bij welke lokale ondernemer u de aankoop doet. De meeste bouwmarkten in de gemeente zijn op de hoogte van de actie. De medewerkers kunnen u helpen en informeren over de producten waarmee u voor deze korting in aanmerking komt.

Op = Op!
De gemeente Alkmaar werkt voor deze actie nauw samen met Winst uit je woning. Op de website www.winstuitjewoning.nl/alkmaar kunt u alle informatie vinden over deze actie. U vindt hier ook de voorwaarden en een lijst met alle producten die u kunt kopen.

In totaal heeft de gemeente Alkmaar voor deze actie een budget van € 947.160,- beschikbaar. Als dit geld op is, dan vervalt de korting. Wacht dus niet te lang met kopen. Op = Op!

Lees dit eerst nog even
Voor u nu meteen naar de winkel rent, willen wij u eerst vragen om het volgende te doen:

  1. Lees de bijlage die bij de brief is verzonden goed door. U kan de voorwaarden ook hier vinden.
  2. Bepaal met welke producten u uw energierekening wilt verlagen. Klik HIER (PDF) voor een lijst met alle producten.
  3. Ga naar www.winstuitjewoning.nl/alkmaar en controleer de beschikbaarheid van het budget.
  4. Koop de producten aan in één bouwmarkt of webwinkel.
  5. Ga weer naar www.winstuitjewoning.nl en dien digitaal één aankoopbewijs en uw persoonlijke code in. U ontvangt de korting op uw bankrekening retour.

Tot 31 maart 2021
Energiebesparende producten die u heeft aangeschaft vanaf 1 januari 2020 tot en met 31 maart 2021 komen voor de korting in aanmerking. Na 31 maart 2021 kunnen wij helaas ook geen aanvragen meer in behandeling nemen.

Dit project is mede mogelijk gemaakt met financiële steun van het ministerie van binnenlandse zaken en de provincie Noord-Holland.