ALKMAAR - De komende periode staan er enkele wegen voor asfaltonderhoud op het programma. Op dit moment wordt ook al in de nachtelijke uren de Hertog Aalbrechtweg van nieuw asfalt voorzien. Vanaf maandag 4 september tot 15 september zullen er nachtelijke werkzaamheden plaatsvinden aan de Bergerweg / Robonsbosweg. In opdracht van Stadswerk072 zal de aannemer BAM Infra deze werkzaamheden uitvoeren.

Gezien de andere werkzaamheden in en rond de stad (reconstructie Leeghwaterbrug) is er voor gekozen om deze werkzaamheden in de nachtelijke uren uit te voeren om de hinder zoveel mogelijk te beperken. Ook is er goede afstemming gezocht met andere nog komende werkzaamheden.

Bergerweg / Robonsbosweg

Vanaf maandag 4 september tot en met zaterdag 15 september vindt er onderhoud plaats aan de Bergerweg (tussen Robonsbosweg en kruising met de Jan Ligthartstraat) en de Robonsbosweg. Binnen de werkzaamheden zal de asfaltverharding van de rijbanen worden vervangen.

De werkzaamheden zullen in de nachtelijke uren (tussen 20.00 uur ’s avonds en 6.00 uur ’s ochtends), plaatsvinden om zo de hinder zoveel mogelijk te beperken. Het verkeer zal tijdens de werkzaamheden worden omgeleid met gele omleidingsborden en kan overdag over het gefreesde asfalt rijden.

Meer informatie

Op de website www.Alkmaar.nl kunt u bij werk in uitvoering meer informatie vinden over de werkzaamheden en de exacte omleidingsroutes.