ALKMAAR - De provincie Noord-Holland verricht van 14 op 15 februari herstelwerkzaamheden aan het asfalt op de Westerweg (N242) richting het zuiden bij Alkmaar ter hoogte van Oudorp.

De rijrichting naar het zuiden wordt afgesloten voor verkeer, zodat het werk veilig kan worden uitgevoerd. Nood- en hulpdiensten kunnen wel indien nodig met gepaste snelheid door het afgesloten gedeelte. Voor verkeer richting het noorden blijft de weg open en is de snelheid ongewijzigd.

Omleiding
Verkeer op de N242 richting het zuiden wordt omgeleid via de Ring West Alkmaar, de Nollenweg (N508), de Huiswaarderweg (N245) en de N9.

Hinder
Weggebruikers van de N242 richting het zuiden moeten rekening houden met een vertraging van 5 tot 10 minuten. Het verkeer richting het noorden ondervindt geen hinder van de werkzaamheden. De provincie stelt alles in het werk om hinder zoveel mogelijk te voorkomen.

Meer informatie
Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden zijn bovendien te volgen via www.gebiedscontractmiddennoord.nl of Twitter (@ProvincieNH).