ALKMAAR - Eindelijk gaat het gebeuren: de uitgestelde voorstelling “Nachtlicht: muzikaal spektakel in het schemerduister” met Mike Boddé, zangeres Sterre Konijn en violiste Merel Vercammen komt op zaterdag 10 oktober naar de Grote Kerk van De Rijp. Organisator Cartouche moest door de corona-uitbraak de voorstelling afgelopen maart uitstellen en verplaatsen naar deze herfst. Net als de vorige keer worden twee voorstellingen op één avond gespeeld. Zo kan het publiek op ruime afstand van elkaar zitten.

De voorstelling is een waar muzikaal spektakel in het schemerduister. Nachtelijke jazz, chansons, improvisaties en natuurlijk nocturnes, de nachtmuziek uit de klassieke wereld. Muziek van Nina Hagen, Paul McCartney, Chopin, Astor Piazzolla. Het is van alles wat met één thema: de nacht of eigenlijk het moment dat je bíjna in slaap valt. De muzikale voorstelling heeft tot nu toe lovende reacties gehad over de prettige zangeres Konijn, de ongelofelijke violiste Vercammen en natuurlijk Mike Boddé. Zoals ook al bleek bij hun korte televisie optreden bij Podium Witteman is het muzikaal een gouden combinatie. En dat samen met de boeiende verhalen van Mike Boddé belooft het een ontspannen avond te worden.

De bezoeker kan kiezen tussen twee voorstellingen: één om 19.30 uur en één om 21.15 uur. Kaarten (€16,-) zijn alleen in de voorverkoop te koop. Ze zijn te koop bij DA-drogist Rijkes (winkelcentrum Het Boegbeeld), Pakketje De Rijp (Zuideinde 27) in De Rijp en via www.cartouche-graftderijp.nl (i-DEAL mogelijk). Per voorstelling zijn een beperkt aantal kaarten te koop.

====
Kaarten voorstelling maart 2020
Bezoekers die kaarten hadden gekocht voor de voorstelling in maart kunnen deze op 10 oktober gebruiken. Echter, Cartouche wilt graag z.s.m. weten of u naar de vroege of late voorstelling komt. Als u nog geen keuze heeft doorgegeven, verzoekt Cartouche u contact op te nemen met: info@cartouche-graftderijp.nl of even langs te gaan bij Pakketje De Rijp.