HEILOO - Op zaterdag 15 september reikte wethouder Rob Opdam op clubhuis De Bolder de sponsorcheque van € 1.000 uit aan de Vereniging Scouting Victorie.


Landelijke inzamelwedstrijd e-waste

Voor deelname aan de wedstrijd dienende verenigingen een plan in te dienen bij de gemeente voor de besteding van de te winnen 1000 euro bij een top 25-notering.
Scouting Victorie werd geselecteerd als de winnende vereniging in Heiloo.

Wethouder Rob Opdam: “De keuze viel op de jeugd. Ik vind het belangrijk dat zij actief met het milieu omgaan en dit gedrag verspreiden onder hun leeftijdsgenoten”.

In de actieperiode van 21 april tot en met 31 augustus telde de ingeleverde elektrische apparatuur bij het afvalbrengstation mee voor de landelijke inzamelwedstrijd.

Inwoners Heiloo beste e-waste inzamelaars van Nederland
Inwoners van Heiloo hebben meer dan hun best gedaan. Van alle ruim 250 deelnemende gemeenten* is Heiloo op de eerste plaats geëindigd. Dit betekent dat zij tijdens de actieperiode de meeste elektrische apparaten per inwoner hebben ingeleverd bij het afvalbrengstation.

Met het behalen van de eerste plaats in de landelijke wedstrijd is de 1000 euro zeker gesteld. Met trots overhandigde wethouder Rob Opdam namens Wecycle de welverdiende cheque. De Scouting gaat het geld besteden aan nieuwe grootzeilen voor twee Lelievletten