BERGEN - Het college van de gemeente Bergen vindt het belangrijk om zichtbaar en benaderbaar te zijn. Dichtbij inwoners, in de wijken en de dorpen. Daarom wordt een aantal collegevergaderingen dit jaar niet in het gemeentehuis gepland, maar in een van de dorpskernen. Bovendien kunt u de burgemeester dit jaar bij u thuis uitnodigen.

Vergaderen op locatie
Het college vergadert in 2017 vier keer op locatie in een van de dorpskernen. De vergadering is zoals altijd besloten, maar na afloop van de vergadering zijn de inwoners van de betreffende dorpskern van harte welkom om met het college de lunch te genieten en vragen te stellen of een goed gesprek te voeren.

De eerste collegevergadering op locatie staat gepland op 18 april in strandpaviljoen Struin in Camperduin. Van 12.30 uur tot 13.30 uur zijn inwoners van Camperduin en Groet welkom om binnen te lopen.

De burgemeester komt buurten
Inwoners van de gemeente Bergen kunnen burgemeester Hetty Hafkamp thuis uitnodigen. Wilt u eens kennismaken? Heeft u een kwestie die u bij de burgemeester wilt aankaarten? Een vraag die u wilt stellen? U kunt de burgemeester uitnodigen door een e-mail te sturen naar collegesecretariaat@bergen-nh.nl of te bellen met het bestuurssecretariaat op nummer (072) 888 00 00.

De burgemeester komt onder één voorwaarde: de gastheer/-dame zorgt dat er minimaal vijf andere mensen (vrienden, familie, buren) bij de ontmoeting zijn. Als de gastheer-/dame zorgt voor de thee, neemt de burgemeester daar iets lekkers bij mee.