Metropool Regio Amsterdam (MRA_e) en 3 gemeentes, waaronder Alkmaar, doen samen een pilot met 1 laadpas voor alle palen in Nederland. De eerste 50 EV-rijders die zich hiervoor aanmelden, kunnen 2 jaar lang op elk laadpunt in Nederland laden tegen speciaal tarief. Goed voor het milieu, goed voor uw portemonnee.

Speciaal tarief


Er geldt een speciaal tarief in dal- en piekuren. In daluren betaalt u 28 cent per kWh en 35 cent per kWh in de piekuren (17.00 – 20.00 uur). Dit tarief is inclusief BTW. Door buiten piekuren te laden levert u niet alleen een bijdrage aan duurzame energievoorziening, bent u voordelig uit en weet u voortaan vooraf precies wat u gaat betalen. Om nauwkeurig de effecten van tariefdifferentiatie te kunnen meten, vragen wij aan deelnemers van de pilot om vooraf enkele persoonlijke gegevens.

Pas aanvragen


Op de pagina Mobiliteit Duurzaam Vervoer  vindt u meer informatie over de pilot. Een pas aanvragen kan via www.greenflux.nl onder vermelding van MRA_e Flex laden pakket. Er zijn 50 passen beschikbaar.