Alkmaarsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Geheel bewolkt14.7 ℃

Ditec 2 Wielers in Noord-Scharwoude

Bezoekadres:

Ditec 2 Wielers

Dorpsstraat 580
1723HJ Noord-Scharwoude
0226-341212
info@ditec2wielers.nl
http://www.ditec2wielers.nl

Ditec 2 Wielers

Ditec2Wielers wordt sinds 01 Mei 2018 gerund door een jong sportief en ondernemend stel;Bram en Randy Rood. Hiervoor was Bram al jaren werkzaam bij Ditec2Wielers en een echte Langedijker, dus voor velen een bekend gezicht.Tevens is Bram al jarenlang actief op het hoogste niveau mountainbiken, en werd hij in 2014 zelfs Nederlands Kampioen Marathon

Bij ons bent u op het juiste adres voor vakkundig onderhoud en advies op het gebied van stadsfietsen, e bikes, racefietsen en mountainbikes, ook de onderdelen en accessoires worden hierbij niet vergeten,denk hierbij aan fietstassen,kinderzitjes,helmen,sloten etc..

De merken die wij voeren zijn Gazelle ( Premium Dealer) QWIC, Niner, Ridley,Isaac en ons eigen merk Maronne,stuk voor stuk topmerken waarin wij volledig gespecialiseerd zijn.

Ook een custum-made fiets behoort hierbij tot de opties!

Twijfelt u of u wel de juiste houding op de fiets aanneemt of heeft u al klachten die inherent zijn aan uw fietshouding, wij voeren ook professionele bike-fit metingen uit, hiervoor werken wij samen met Ronald Klaase van Fysio-Langedijk.

Ook voor de verhuur van e bikes/stadsfietsen en MTB kunnen wij in uw behoeften voorzien, de MTB wordt geleverd inclusief een gevulde bidon( deze mag u na afloop behouden) + helm

Kortom, een echte (gespecialiseerde) fietsenzaak met kennis en ambacht voor het vak.

Nieuwsgierig geworden,kom gerust eens langs, de koffie staat klaar!

Foto's van Ditec 2 Wielers

Ditec 2 Wielers image 1
Ditec 2 Wielers image 2
Ditec 2 Wielers image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Ditec 2 Wielers. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map