Nu het gros van de vakantiegangers weer terug is en we stapsgewijs terugkeren naar kantoor, zet De Jong Reclame in op interieurtoepassingen. Volgens mede-eigenaar Remy de Jong is de tijd daar rijp voor. “Het thuiswerken heeft door corona een vlucht genomen en daarmee wordt een fijne en inspirerende werkomgeving op kantoor steeds belangrijker. Als je gebruik maakt van een prettig ingerichte ruimte, voel je je beter, ben je productiever én alerter. Bijkomend voordeel is dat dit leidt tot minder ziekteverzuim.”


Er zijn volgens Remy tal van toepassingen mogelijk op het gebied van sfeer, werkomgeving, hygiëne en akoestiek. Denk bijvoorbeeld aan sfeerbeelden, wandprints, decoratiedoeken, fullcolour en grafische interieurdecoraties. En voor de juiste ‘look en feel’ van een ruimte zijn er aanpassingen mogelijk op zowel wanden als vloeren en plafonds.

Wil jij ook een inspirerende kantooromgeving creëren? Of jouw bedrijf zichtbaar maken middels reclame en signing? Dan ben je bij De Jong Reclame in Heerhugowaard altijd van harte welkom.