Vanaf begin februari gaan de cursussen Wordpress en Smartphonefotografie weer van start in Alkmaar en Uitgeest. Enige tijd later starten deze ook in Den Helder en Hoorn. De cursussen in Alkmaar worden gegeven in Wijkcentrum De Oever en in De Zwaan Cultureel in Uitgeest.

Wordpress voor beginners in Alkmaar en Uitgeest

De cursus Wordpress is de ideale start voor iedereen die weer eens wat nieuws wil leren en zelf een Wordpress website wil kunnen bouwen. En zelf kunnen onderhouden. Tijdens de cursusdag van zes uur leert u de complete basis van dit creatieve proces. Het enige wat u zelf mee hoeft te nemen is een laptop om op te werken. Maar zelfs als u die niet heeft bestaat de mogelijkheid om er eentje te huren.

U werkt in een eigen online oefenomgeving en leert u veilig om zelf een website op te zetten van A tot Z. We staan stil bij elke handeling die nodig is om een Wordpress website op te zetten. Van het schrijven van teksten tot aan het plaatsen van afbeeldingen. De rode draad door de gehele cursus is SEO. Dit betekent Search Engine Optimalisatie. We gaan dus zorgen dat alles wat u doet in het teken staat van vindbaarheid. Het is natuurlijk mooi als u straks een website heeft gebouwd, maar het is natuurlijk wel de bedoeling dat u gevonden wordt. U krijgt hierover doorlopend tips.

Alles wat u leert krijgt u in een uitgebreid naslagwerk mee naar huis en u krijgt toegang tot een cursisteportaal waar u alles nog een keer in woord en beeld terug kan zien. Toch na afloop nog wat hulp nodig? De support is geheel kosteloos. De maximale groepsgrootte is 5 deelnemers met voldoende afstand van elkaar. Er is dus volop persoonlijke aandacht voor de cursisten.

Privéles of bij u op het bedrijf

Een andere optie is het volgen van een privéles als u liever niet in een groepje les wilt krijgen. Dit kan aan huis of bij u op het bedrijf. Dit gaat in overleg met u. Een privéles duurt drie uur.

Workshop smartphonefotografie

Als er iets populair is, dan is dat wel het fotograferen met een smartphone. Dit is zo leuk en handig. Maar haalt u dan wel alles uit uw mobiel? Want wist u dat er ook een aantal verborgen functies bestaan die het fotograferen nog leuker en aantrekkelijker maken?

Tijdens de cursus, die geschikt is voor Android en IOS van Apple, stellen we de camera op de smartphone optimaal in en lopen we de belangrijke functies allemaal door. WE gaan handmatig belichten, de beste uitsneden bepalen, tips en trucs, handige accessoires en nog veel meer. U maakt na afloop gegarandeerd betere foto’s met uw smartphone.

Cursusleider Fred van Eck geeft al meer dan twintig jaar trainingen en weet als geen ander hoe u tot de beste resultaten komt. Hij geeft in samenwerking met Citymarketing in Den Helder zelfs een aparte workshop voor fotografie bij avond met een smartphone.

De workshop smartphonefotografie staan nu gepland op 9 februari gepland in Alkmaar en op 9 maart in Uitgeest en kosten €29,95 per deelnemer. De avond begint om 19:00 uur en eindigt rond 21:30 uur. Meer informatie en aanmelden kan via de website Eckkies.nl.