Alkmaarsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Geheel bewolkt22.8 ℃

Verf en Behangwereld Alkmaar in Alkmaar

Bezoekadres:

Verf en Behangwereld Alkmaar

Vondelstraat 34
1814AB Alkmaar
072-5111640
verfenbehangwereld@ziggo.nl
http://www.verfenbehangwereld.nl/
In de webwinkel vindt U een groot assortiment aan verf en beits produkten van o.a. de volgende merken: Sikkens, Histor, Boonstoppel, Flexa, Decopall, Brander, Tenco en metaallakken van Rambo. Ook vindt U o.a. de Rambo pantserbeits en CetaBever. Wij leveren tevens muurverf/latex, bootlakken van Jotun en Tenco, en vloerlakken/vloerbeitsen. Ook kunt U bij ons terecht voor grondverf, betoncoating loodijzer/ijzermenie en spuitbussen.

In de winkel beschikken wij over 2 verfmengmachines waarmee wij uw verf op iedere gewenste kleur kunnen maken.

Ook behang kunnen wij u leveren. In de winkel verkopen wij restantpartijen behang, in prijs varieërend van € 2,50 tot € 10,00 per rol. Tevens leveren wij collectie behang, te bestellen uit de behangboeken of in deze webwinkel. Al het behang dat wij leveren is van het merk Rasch.

Mocht u vragen hebben of op zoek zijn naar iets wat niet op de site staat vermeld, stel ze ons gerust zodat wij u verder kunnen helpen

Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Verf en Behangwereld Alkmaar. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map