ALKMAAR - Bij Fresh Heroes geloven we dat je aan een papiertje alleen lang niet genoeg hebt. Daarom verbinden we studenten, agencies, start-ups, scale-ups en het MKB met elkaar. Vandaag doen we dat met stage-vacatures en bedrijfsjungles. Met jouw hulp gaan we hier parttime banen, tijdelijke opdrachten en nog veel meer aan toevoegen. Onze ambitie is om studenten te helpen om hun toekomst zelf vorm te geven. Waar de opleiding voor een goede basis en het papiertje zorgt, is Fresh Heroes er voor de ervaring.

Fresh Heroes zoekt dus iemand die zich wil aansluiten bij een jonge startup. Je komt in een vertrouwde familiecultuur terecht. Iedere maand kan je leuke uitjes, Super Smash of FIFA tourneys en wekelijkse borrels verwachten. Daarnaast is er alle ruimte om jezelf zowel technisch als buiten je werk om te ontwikkelen. Zo krijg je de tijd om te werken aan proof of concepts, mag je ieder jaar naar een conferentie naar keuze en bieden we trainingen voor o.a. publiek spreken aan

We hebben (angel) funding opgehaald dus je hoeft je geen zorgen te maken over een marktconform salaris, zolang je niet vergeet dat we een start-up zijn ;-). Daarnaast draaien we al wat omzet met onze uitgelichte vacatures en de bedrijfsjungles. We geloven dat we elkaar eerst moeten leren kennen voordat “we de volgende stap in onze relatie maken”, maar equity is op termijn zeker bespreekbaar. We runnen Fresh Heroes met een open boekhouding. Zo creëren we openheid en wordt je betrokken bij alles wat omgaat in de organisatie. We ontwikkelen features die revenue genereren. Dit betekent dat business, design en development dezelfde taal moeten spreken. Zo sturen we met zijn allen zo snel mogelijk, iteratief, naar een nog betere product market fit.

Fresh Heroes is een start-up onder de vleugels van Lifely B.V, maar draait ondertussen als een losstaand bedrijf met een eigen product team. Dat betekent dat je Fresh Heroes ontwikkelt met de support van alle ervaren blije nerds bij Lifely. Vanwege de grote community en uitgebreide documentatie hebben we gekozen om de backend in Laravel (PHP) te bouwen. Hierbij hebben we ook het voordeel dat server-side rendering makkelijk is en we daardoor alle SEO gerelateerde zaken goed kunnen aanpakken. Je hoeft geen ervaring met Laravel te hebben, maar wel het gevoel dat je frameworks snel eigen maakt. Omdat we een klein team zijn zal je ook aan de front-end van Fresh Heroes werken.

Wie ben jij dan?

Iemand die graag met inhoud bezig is. Je bent een product mens met een oog voor detail waar andere vaak gek van worden. Een pragmatische dromer die voor de volgende generatie talenten de wereld graag een beetje mooier wilt maken. Herken jij je in deze woorden? Dan hoor je bij Fresh Heroes en Lifely thuis. Kennis van PHP, HTML, GIT, SCSS en Javascript spreken dan hopelijk ook voor zich.

Coffee time!

Als je tot hier bent gekomen met lezen, is het waarschijnlijk tijd dat we koffie gaan drinken. Vertel ons in een korte, toffe mail over jouw drive en stuur wat werk mee waar je trots op bent. En oja, vergeet niet voor het verzenden van je mail, “Geachte meneer de Bruijn” te vervangen door “Hoi Nick”.

Mail Nick op: info@freshheroes.com