Terecht geldt de naam AL-KO Voertuigtechniek als een synoniem voor veiligheid op de weg. Of het nu gaat om campers, caravans, bedrijfsvoertuigen of trailers voor optimale rijveiligheid en het hoogste comfort staan we met onze naam bekend als betrouwbare partner.

We zijn niet alleen op het gebied van recreatieve voertuigen een begrip bij liefhebbers van campers en caravans: dankzij onze geavanceerde lichtgewicht chassis,

onze chassis-onderdelen, maar ook onze individuele accessoires, garanderen we een veilige reis en plezier onderweg. Ook in het segment van de

bedrijfsvoertuigen en bedrijfsaanhangers zorgen we met onze hoogwaardige oplossingen voor de beste ergonomie en veiligheid tijdens het vervoer.

Wij zijn wereldwijd een toonaangevende leverancier van assen in de lichtgewichtsklasse.

‘We Carry What Matters’: boottrailers, bestelwagens, sneeuwruimers en nog veel meer. U kunt uw lading aan ons toevertrouwen.

Wij leveren de voertuigcomponenten en de accessoires – de beste basis voor uw taken.

Productuitbreiding 2LINK met TPMS

voor Caravan en Aanhangwagen

de AL-KO 2LINK box met Bluetooth-technologie wordt bij de dissel van de caravan gemonteerd.

Samen met de 2LINK smartphone app is het caravanchassis hiermee klaar voor de toekomst.

AL-KO 2LINK vormt het platform om belangrijke functies van het chassis te verbinden.

AL-KO Voertuigtechniek heeft haar 2LINK CONNECTIVITY SYSTEM uitgebreid met een nieuwe sensor TPMS

voor caravan en aanhangwagen. De bandenspanning kan elektronisch worden gecontroleerd en direct op een smartphone worden weergegeven.

Naast de ATC-statusweergave en de elektronische waterpasfunctie voor nivellering is dit de derde functie welke voor nog meer veiligheid en comfort zal zorgen.

Bekijk al onze innovaties tijdens de Kampeer en Caravan jaarbeurs 9 t/m 13 oktober 2019 jaarbeurs in Utrecht. Hal 10 Stand nummer A042 & A056.

https://www.alko-tech.com/nl