REGIO - In aanloop naar de eindexamens laten de bibliotheken ook dit jaar zien dat ze alle faciliteiten in huis hebben die scholieren en studenten helpen om ‘Glansrijk’ te kunnen slagen.

#Biebmodus
De bibliotheek is de plek waar je in alle rust kunt studeren en kunt focussen op je eindexamen. Geen afleiding van apps, likes, vlogs, blogs, broertjes, ouders of andere stoorzenders, enkel aandacht voor wat op dat moment belangrijk is: glansrijk slagen voor je eindexamen. De slogan van dit jaar is dan ook "Laat je niet afleiden, zet je biebmodus aan!".

Glansrijk slagen
De online campagne ‘Glansrijk’ werd vorig jaar met groot succes voor het eerst ingezet tijdens de centraal landelijke eindexamenperiode. Dit jaar komt daar een commercial bij, die op verschillende online radiozenders te horen is.

“Ook dit jaar verwachten we weer veel scholieren in de vestigingen van Bibliotheek Kennemerwaard, aldus directeur Erna Winters. “Alle scholieren zijn welkom om bij ons te studeren voor hun eindexamens. Net als vorig jaar bieden wij ook dit jaar weer alles wat je nodig hebt om glansrijk te slagen zoals studeer- en stilteplekken, gratis wifi en natuurlijk heerlijke koffie.”