Met vele miljoenen gebruikers is LinkedIn één van de populairste Social media kanalen en de populariteit blijft groeien. En nee, het is niet alleen maar voor mensen die werk zoeken en om zichtbaar te worden voor recruiters, maar ook om uzelf en uw diensten onder de aandacht te brengen. Of om in contact te komen met mensen met dezelfde interesses als u.

LAAT UW LINKEDIN PROFIEL OPVALLEN

Een hoop mensen hebben wel een profiel aangemaakt, maar doen er verder niets mee. En dat is zonde! Tijd voor een training om uw profiel zo goed mogelijk op te zetten en aan te vullen met de juiste informatie! De LinkedIn workshop is ook uitermate geschikt voor bedrijven die het wel in willen zetten maar nog niet precies weten hoe. Boek vandaag nog een sessie voor u en uw medewerkers. De LinkedIn training voor bedrijven is maatwerk en de datum gaat geheel in overleg met u. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Vraag de offerte aan via het contactformulier.

Het platform is geheel gratis te gebruiken. Uiteraard zijn er ook betaalopties maar een profiel aanmaken kost u niets. Zie het platform ook als een online visitekaartje. En waarom zou u het dan niet gebruiken?
De workshop van Fred van Eck is geschikt voor iedereen die van plan is een profiel aan te maken, en voor iedereen die al een profiel heeft maar niet weet wat je er allemaal mee kan doen. Of zijn of haar profiel niet op orde heeft en er nu eindelijk eens werk van wil maken. Ik laat zien wat wel en niet werkt, zorg dat uw profiel er goed bij staat en vul dat aan met handige tips.

We behandelen de techniek, de opbouw van uw (bedrijfs)profiel en geef suggesties om content te plaatsen, en hoe je dit het beste kan aanvliegen. De LinkedIn workshop duurt ongeveer 1.5 uur inclusief handige hand-out.
De deelnemers mogen eventueel hun notebook meebrengen zodat ter plekke de profielen bekeken kunnen worden om daar tips voor te krijgen. De workshop wordt gegeven als webinar en als workshop bij u op locatie. Hoe makkelijk is dat!

Link: https://www.eckkies.nl/linkedin/