DEN HELDER - Wil jij nog beter foto's leren maken met je smartphone en dat direct in de praktijk gaan brengen? Geef je dan op voor de workshop smartphone fotografie op locatie! Deze workshop wordt gegeven in Den Helder op de locatie Hortus Overzee. Een prachtige Japanse tuin waar we hele mooie foto’s kunnen en mogen maken.


Dit ga je o.a. leren (en nog veel meer)
· Uw smartphonecamera goed instellen om beter foto’s te maken
· Maak de beste belichting
· Beter scherpstellen
· Verborgen functies ontdekken en gebruiken
· Betere composities maken
· Anders kijken naar foto’s
· Actiefoto’s maken
· Foto’s nabewerken met handige (gratis) apps
· Vele aanvullende tips die u direct kan toepassen
· Gebruik van handige accessoires
· De workshop is GEEN uitleg van de werking van uw smartphone. Daarvoor verwijs ik u naar de handleiding. We gaan aan de slag met de functies die voor het fotograferen van belang zijn.

We beginnen eerst met een stukje theoretische uitleg van de belangrijkste functies van uw smartphone en gaan we daarna naar buiten om het geleerde in praktijk te brengen.
We kunnen de hele tuin gebruiken en kunnen we naast de tuinen ook terecht in de vlinderkas en andere mooie plekjes. De bijnaam van deze tuin is niet voor niets de Groene parel van Den Helder.

De geplande data zijn zaterdag 28 mei en zaterdag 11 juni 2022. Tijdens deze actieve workshop sta ik u bij en geef ik doorlopend tips en trucs om het optimale uit uw smartphone te halen en om te zorgen dat u betere foto’s gaat maken. Deze unieke workshop kost €34,95 per persoon.

Meer informatie en aanmelden kan via https://eckkies.nl/smartphone-fotografie/