ALKMAAR - Samen met het Regionaal Archief organiseert Bibliotheek Kennemerwaard een workshop Genealogie. De workshop is bestemd voor mensen die meer willen weten over de geschiedenis van hun familie. De workshop wordt op dinsdagavond 29 januari gegeven in de bibliotheek in De Rijp door archivaris Harry de Raad van het Regionaal Archief Alkmaar.

Bijzonderheden over de eigen familie
Familieonderzoek is spannend en kan zelfs verslavend zijn. U ontdekt allerlei bijzonderheden over uw voorouders. Waar woonden ze, welke beroepen hadden ze en hoe was hun sociale positie? Archivaris Harry de Raad van het Regionaal Archief leert u hoe u te werk moet gaan bij het genealogisch onderzoek. U wordt vertrouwd gemaakt met de bronnen die u daarvoor moet raadplegen en leert hoe u deze moet gebruiken.

Aanmelden

Geef u snel op voor deze interessante workshop . De workshop begint om 19.30 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie De Rijp, Jan Ploegerlaan 1c. De toegang is gratis. U kunt zich aanmelden op www.bibliotheekkennmerwaard.nl via de agenda of bij de Klantenservice in de bibliotheek tijdens openingstijden.