ALKMAAR - Op donderdag 3 augustus gaan Alkmaarders de strijd aan met elkaar tijdens de stadsquiz in Het Slimste Huis Alkmaar. Geen prijzengeld maar eeuwige roem en wie wil dat nou niet; De Slimste Alkmaarder zijn in Het Slimste Huis?

Vanaf 12 uur kunnen deelnemers een kijkje nemen in Het Slimste Huis Alkmaar, om 14.00 uur wordt iedereen ‘aan de start’ verwacht. De quiz bestaat uit vragen over de historie van Alkmaar, de ontwikkeling van de stad, slimmigheden, activiteiten en ontspanning, noem het maar op.

De Alkmaarse stadsquiz is een evenement voor alle leeftijden. Op donderdag 3 augustus wordt de quiz gespeeld in het Slimste Huis Alkmaar. Aansluitend aan het spel wordt de winnaar bekend gemaakt. “Het is een laagdrempelige leuke quiz waarin we samen kijken naar geschiedenis en toekomst van Alkmaar. Met elkaar, voor elkaar, door elkaar, dat motto. Daarnaast is het direct een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met moderne woonmogelijkheden zodat je zo lang mogelijk in jouw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen en van het Alkmaarse kunt genieten!” Vertelt Corien van Berlo, coördinator van Het Slimste Huis Alkmaar en directeur van Smart Homes, een kenniscentrum voor Domotica & Slim Wonen. Dus, meedoen? Leuk! Aanmelden kan via info@slimstehuisalkmaar.nl

Slimste Huis Alkmaar

In het Slimste Huis Alkmaar staat ervaren en beleven centraal. Meemaken wat technologie in de woonomgeving daadwerkelijk kan betekenen. Domotica vormt daarbij de sleutel: het maakt van een (t)huis een prettige, comfortabele woonomgeving.

Het slimste Huis is een initiatief van gemeente Alkmaar en Smart Homes, ontstaan door de veranderingen omtrent de WMO. Dit om inwoners van de stad en omgeving kennis te laten maken met technologie die zo lang mogelijk veilig en zelfstandig thuis wonen mogelijk maakt.