Je goed voelen en er goed uitzien, zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, dat begrijpt iedereen. Maar niet voor iedereen is dat altijd makkelijk.


Heb je bijvoorbeeld geen zin of tijd om te sporten? Dat snappen wij natuurlijk ook. Onze werkwijze met ons EMS apparaat is veel intensiever terwijl je op onze comfortabele behandelbank ontspannen een boekje ligt te lezen. Ons team staat voor je klaar. Wij helpen je graag met Electric Muscle Stimulation (EMS), P.S. food & lifestyle, cupping en endermologie.

‘Ons sterke punt is, dat mensen niet aan een of ander crashdieet hoeven. Onze klanten liggen ontspannen op de behandeltafel, terwijl het geavanceerde apparaat al het werk doet. Via ultrasound worden de vetcellen aangepakt en tegelijkertijd worden de spieren middels elektrostimulatie getraind, zonder kans op blessures. VormVitaal is laagdrempelig, niet alleen voor mensen die fanatiek sporten en dat laatste extra randje niet weg krijgen, maar ook voor mensen die niet meer actief kunnen of willen sporten. Ook helpt het bij cellulitis en striae; de behandelingen trekken de huid namelijk mooi strak’. Het apparaat doet het werk, terwijl je ontspannen ligt. Zo simpel is het!‘Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van iemands uiteindelijke doel. Bij ons komen klanten van 18 tot 85 jaar, zowel mannen als vrouwen. En iedereen heeft een eigen doelstelling of uitdaging. Dat maakt het werk ook zo leuk’.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje naar onze verschillende vestigingen en meld je aan voor een intake & proefbehandeling.

Kijk voor meer info op vormvitaal.nl