ALKMAAR - Begint jouw werkdag ook met een lekker kopje koffie, maar ben je het beu om elke keer zonder koffie te zitten? Heb je geen zin om de koffievoorraad bij te houden of heb je wel andere dingen aan je hoofd? Wellicht is een koffie abonnement wel een oplossing voor jou. Ontdek snel welke voordelen een koffie abonnement heeft!

Nooit meer de voorraad bijhouden met een koffie abonnement
Met een koffie abonnement hoef je nooit meer bij te houden wanneer je de koffie weer moet inkopen. Op voorhand kan er aangegeven worden hoeveel koffie er per maand gedronken wordt. Op basis daarvan wordt de koffie automatisch naar je opgestuurd en zo heb je er geen omkijken meer naar. Op deze manier hoef je nooit meer zonder koffie te zitten en dat betekent dat je meer tijd overhoudt voor andere zaken.

Flexibel koffie abonnement
Merk je dat er wat minder koffie gedronken wordt, doordat veel mensen meer thuiswerken? Of juist meer koffie, doordat mensen meer naar kantoor komen? Dat is geen probleem. Een koffie abonnement is flexibel en beweegt mee met jouw organisatie. Je kan altijd zelf de looptijd van je abonnement bepalen, maar ook kan je gedurende de looptijd wisselen van koffiemachine en bonen. Ieder seizoen kan je bijvoorbeeld kiezen van een speciale melange. Zo geniet je altijd van de lekkerste koffie op het werk.

De lekkerste koffievariaties
Naast het gemak wat een abonnement op koffie biedt, bestaat het pakket wat je krijgt uit nog veel meer. Zo krijg je ook de lekkerste koffievariaties erbij. Nooit meer suffe zwarte koffie op het werk, maar ook heerlijke cappuccino’s, latte macchiato's en andere koffievariaties van barista kwaliteit. Je medewerkers zullen je dankbaar zijn. Het is namelijk bewezen dat goede koffie zorgt voor een betere sfeer op de werkvloer en het de productiviteit bevordert. Daarnaast is het natuurlijk ook een visitekaartje naar je klanten toe. Deze zullen onder de indruk zijn van de heerlijke koffievariaties. Wellicht haal je die ene opdracht wel binnen dankzij de heerlijke koffie.

Geen zorgen over onderhoud
Met een koffie abonnement heb je ook geen zorgen meer over de onderhoud van de koffie machine. Omdat er makkelijk bijgehouden kan worden hoeveel koffie er gedronken wordt, weet koffieleverancier Gio Coffee wanneer de koffiemachine toe is aan onderhoud. Je wordt dus volledig ontzorgd, maar je hebt wel de lekkerste koffie. Ideaal!

Ben je ervan overtuigd dat een koffie abonnement de juiste oplossing is voor jouw bedrijf? Bekijk dan snel welk koffie abonnement past bij jou.