ALKMAAR - Je hebt al vooronderzoek gedaan over het investeren in aandelen. Je weet nu hoe het werkt en welke strategieën je kunt toepassen. Je weet ook hoe je de eerste winsten kunt boeken en verzilveren. Wat je echter nog niet weet, is in welke aandelen je nu kunt investeren. En dat is zeker belangrijk om te weten, want die kunnen de komende tijd nog verder in waarde stijgen. Met uiteindelijk winst voor jou.


In 2021 kun je de aandacht op de volgende aandelen vestigen.

NIO, elektrische auto’s van China
Als we het hebben over in China geproduceerde elektrische auto’s, steekt NIO met kop en schouders boven allemaal uit. Het is namelijk zo dat een NIO-aandeel vergeleken wordt met een Tesla aandeel. En dat is niet zo gek, als je in beschouwing neemt dat NIO van plan is de Europese en Amerikaanse markt aan te doen. De vraag naar elektrische auto’s is vooral in deze markten groot.

Dat klinkt natuurlijk voor jou als investeerder als muziek in de oren. Waar NIO-aandelen kopen? De link in vraag, voert je meteen mee naar de pagina van Biflatie.nl. Hierop word je verschaft van alle nodige informatie over het bedrijf NIO. Door verder te scrollen naar onderen, kun je zien bij welke brokers je een NIO-aandeel kunt kopen. Bovendien is er al een vergelijking voor je gemaakt. Je kunt zo gemakkelijk kiezen.

Overige aandelen
Je weet natuurlijk dat spreiding van het bedrag dat je apart gezet hebt voor beleggen, de kans op risico’s verkleint. Dus heb je ook nog wat opzijgezet voor aandelen van andere bedrijven, zoals Tesla die nu heel goed scoort. Het enige wat je moet doen is klikken op aandelenkopen.nl. Je ziet in een oogopslag een aantal betrouwbare brokers, waarbij de populairste is uitgelicht.

Als je verder scrolt, is er ook een vergelijking gereedgemaakt, zodat je sneller kunt kiezen voor een van de top brokers. En als je nog een beetje naar onderen scrolt, zie je direct welke bedrijfsaandelen de meest populaire zijn. Op het moment van schrijven wordt de lijst aangevoerd door Amazon, gevolgd door Tesla en Facebook. Je kunt per bedrijfsaandeel ook meer lezen over het bedrijf.

Deze website voorziet je van actuele informatie over de top bedrijfsaandelen. Verder word je ook verschaft van informatie over brokers en hoe je aandelen bij hun kunt kopen. Bovendien is er een onderscheid gemaakt tussen Nederlandse en internationale aandelen. Je hoeft dus niet meer te googelen, want de voorbereiding is al gedaan.

Tenslotte ligt het aan de investeerder om te bepalen voor welk aandeel hij of zij kiest. Er is informatie over de bedrijven die aandelen te koop bieden. Je kunt lezen over de huidige ontwikkelingen en plannen voor de toekomst. Verder zie je ook weer een vergelijking van welke de betrouwbare brokers zijn. En de beoordelingen die deze brokers ontvangen hebben van investeerders die al via hun hebben belegd.

Je bespaart zo veel tijd, want het voorwerk is al uitgevoerd.